Reports

Rudermagazin article about German University Championships

Jacobs University’s rowing team performance was not left unnoticed at the German University Championships in Beetzsee, Brandenburg this year. One of the leading German rowing magazines noted our performance in an article about the event (link to which you can find at the end):

JUB DHM Pokal

German (original):
Bemerkenswert die Ausbildungsarbeit an der Jacobs-University Bremen, die inzwischen auch die ersten zwei Auflagen der adh-Open Ergorudern auf ihrem Campus in Vegesack ausgerichtet hat. Nachdem die Crew im neu eingeführten gesteuerten Männer-Vierer noch nach einem Steuerfehler am Start ausgeschlossen werden musste, kröne das Team um Trainer Lars Schröder die DHM mit dem Gewinn des gemischten Achters um den Enno-Harms-Pokal.

English (translated):
Remarkable is the training work at Jacobs University Bremen, which has now also hosted the first two editions of the adh-Open Ergo indoor rowing championship on their campus in Vegesack. After the crew had to be excluded in the newly introduced event (men’s four with a coxwain) due to a steering error at the start, the team, led by coach Lars Schröder, crowned themselves by winning the mixed eight rowing event – Enno-Harms-Pokal.

Rudermagazin DHM Article